B2Bee terenska prodaja

Neverovatan ROI uz Samo Jednu Integraciju

Calculus terenska prodaja

U industriji B2B veleprodaje, gde je svaki dinar važan, optimizacija poslovnih procesa i smanjenje troškova su ključni faktori za postizanje uspeha. Naše intimno znanje industrije i godine poslovanja nam donose ključan uvid u to šta je zapravo potrebno kako bi naši klijenti optimizovali svoj proces veleprodaje i postigli najbolje rezultate u svojim poljima.

Pored naših individualnih aplikacija za veleprodaju, osmislili smo rešenje koje kompanijama nudi integraciju svih softvera kroz našu B2Bee košnicu. Kroz integrisanost svih aplikacija, naši klijenti ne samo da smanjuju troškove, štede vreme i energiju, već vide i značajan porast u profitu u prvih 6 meseci.

Koji su to benefiti B2Bee košnice?

B2Bee pruža alat koji transformiše način na koji veleprodajne kompanije posluju. Kroz jednu integraciju, kompanije mogu ostvariti značajne uštede i istovremeno povećati svoj profit. Ova platforma je investicija koja se brzo isplati, a ROI je vidan već u prvih 6 meseci nakon integracije.

Vreme je da iskoristite prednosti B2Bee softvera i samo kroz jednu integraciju povećate svoje konkurentske prednosti u svetu B2B veleprodaje.

Budimo u kontaktu

Ne ustručavajte se da stupite u kontakt sa nama. Biće nam zadovoljstvo da podelimo sa vama naša iskustva i pronađemo najbolje rešenje za vaš biznis.

Naš Konsalting tim je uvek na raspolaganju za vaša pitanja.

Čekamo Vas da se javite. Možete nam pisati na:

[email protected]

Ili jednostavno popunite formu na desnoj strani da mi Vas kontaktiramo.

Zdravo!

Molimo Vas da popunite nekoliko osnovnih podataka kako bismo mogli da Vas kontaktiramo.

Napominjemo da će Vaši podaci biti korišćeni isključivo u svrhu kontakta za ramenu informacija koje se odnose na zakup naših servisa i usluga, kao i da neće biti deljeni sa trećim kompanijama i/ili privatnim licima.

Pomoć & Podrška

Vaša pitanja i zahtevi su naš glavni prioritet. Naša baza znanja i naša Premium podrška su vam uvek na raspolaganju.

[email protected]

Media & Press

S ponosom ističemo da je B2Bee finalista Fonda za inovacionu delatnost sa projektom B2B Manager. Uskoro više informacija...

[email protected]

Prodaja

Imate pitanja u vezi naših servisa i proizvoda? Slobodno nam pišite i detaljno obrazložite ono što vas zanima.

[email protected]

Blog

Kontaktirajte nas i zakažite Demo prezentaciju!

U toku prezentacije odgovorićemo na sva vaša pitanja.