B2Bee terenska prodaja

Kako Deda Mraz koristi B2Bee platformu?
Zakažite prezentaciju

Najveći problemi sa kojima se Deda Mraz suočavao bili su vezani za obradu pisama koja su deca slala, poručivanje paketića i dostavu.

*Aplikacije su potpuno povezane sa magacinima na Severnom polu u realnom vremenu.

b2bee-logo
&
santa-logo
macbook1
crm sales manager
Koje smo aplikacije aktivirali za Deda Mraza?
mobile
mob-icon
mob-icon
mob-icon
B2B Seller

Ovu aplikaciju koriste i irvasi. U njoj je definisano kojim redom će deliti poklone da bi decu u svim vremenskim zonama u pravo vreme obradovali poklonom - Sve sa mapiranom lokacijom svakog dimnjaka! U aplikaciji su dostupni i komentari koje je Deda ostavljao za svako dete. Pomoću GPS praćenja Deda Mraz je u mogućnosti da prati sve irvase u realnom vremenu.

points
B2B Manager

Veliki broj mališana je slao poruke sa željama Deda Mrazu, pa su roditelji vredno tražili sve poklone kroz B2B portal. Srećom, Dedin B2B je potpuno povezan na baze svih proizvođača igračaka tako da je bilo lako ispratiti sve dostupne količine pored onih dostupnih u magacinu na Severnom polu.

macbook2
points
CRM & Analitika

Praćenje uspešnosti je ključno da neko ne bi ostao bez poklona u novogodišnjoj noći. Iz tog razloga aktivirali smo uživo praćenje uspešnosti i prenos aktivnosti irvasa. Pored toga, dostupna su i iskustva iz prethodnih godina koja značajno pomažu u organizaciji i produktivnosti.

macbook3
points